Sivut

lauantai 28. tammikuuta 2012

Turku KV 2012

© Vilja F
©Vilja F

























Turku KV kaikessa lyhykäisyydessään:
- Minä en osaa juosta, neiti Karvo ei osaa juosta, Katriina osaa juosta ja Parvo ei halua juosta.
- Diego luulee olevansa iso huima uros mutta on oikeasti mammanpoika
- Hirmu ja Vaskimo ovat aina yhtä ihania <3

Eli Turku KV tuli ja meni. Olimme paikalla sunnuntaina kehään oli ilmoitettu Diego. Mukana joukoissa oli äiti ja Parvo. Ja ei voi kyllä valittaa, mä kyllä tykkään  Turun näyttelystä. Vaikka kehän paikka oli vilpoinen sen ollessa ulkoilupaikan ovien vieressä järjestelyt muuten sujuivat ihan hyvin. Kehään oli tarkoitus mennä vain Diegon kanssa mutta lopulta päädyin, kiitos Vaskimon, kahden mustan kääpiösnautserinkin kanssa kehään. "Jatsi" (En huomannut tarkistaa kirjoitusasua, mutta häkin päällä luki mielestäni ihan vain Jatsi) oli musta komea uros jonka kanssa sai hieman tehdä töitä, tuloksena EH tällä kertaa. Ja Irmi, minun pikkuinen hirmuni, rakkauteni, sain kunnian eksyä Irmin kanssa kehään, tuloksena silloinkin EH, mutta toinen on niin kaunis minusta ja sen kanssa on niin kiva tehdä kaikkea vaikka se ei kehäkettuilusta niin pähkinöinä olekaan kuin allekirjoittanut.

Diegon kehä oli hieman aikataulusta myöhässä. Ei pahasti, mutta hieman. Diego esiintyi hyvin, ainahan se esiintyy. Jos emme laske heinäkuun Oulun reissua jossa mutainen maa  häämensi pienen pojan. Kehästä kuitenkin selvittiin kunnialla, tosin kuvista myöhemmin katselin niin en ole kovin hyvä tuossa juoksemisessa, sitä pitää treenata.. Ainoa kuva jonka olen nähnyt, olin juuri se sellainen hassusti vääntynyt handleri joka luulee näyttävänsä fiksulta.. Aina voi oppia jotain uutta.

Tuomari: Torbjörn Skaar, Ruotsi
Arvostelu:
Very good head and expression. Dark eyes. Good proportions. Good volume of body. Needs to be depth and get forechest. Good angulation in front and rear. Narrow in front. Needs to be more stable in movements, close behind. Good coat texture. Well presented. Needs lot's of time. 
EH NUK1

Eli vapaasti suomennettuna:
© Vilja F
Erittäin hyvä pää ja ilme. Tummat silmät. Hyvät mittasuhteet. Hyvän vahvuinen runko. Eturintaa pitäisi saada lisää ja sen pitäisi olla syvempi. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Kapea edestä. Pitäisi olla vakaampi liikeessä, ahdas takaa. Hyvä turkin laatu. Hyvin esitetty. Tarvitse paljon aikaa.

Diegon kanssa jäädään odottamaan kasvua, kehitystä ja eturintaa. Onhan se saanut massaaa huimasti kun vertaa vuoden takaiseen, mutta siitäkin huolimatta se on aika kuikelo vielä. Kuikelo on ehkä väärä sana, se ei ole enää pelkkää jalkaa pikenminkin vain kapea edestä ja takaa.  Itselläni seuraava näyttely on 25.2 ryhmänäyttely TUUUSNIEMELLÄ eli Kirkkonummelta katsottuna jossain tosi kaukana ja korvessa. Matkaan lähdetään irlanninterrieriporukalla Jaanan kanssa.

Turussa tuli myös törmättyä ystäviin ja alun neiti Karvo ja Katriina ovat "pitkänmatkalaisia" Kirkkonummelaisesta näkövinkkelistä ja molemmat pääsivät tai joutuivat, miten kukin sen tulkitsee, pieneen riisenikouluun ja saivatkin herran esiintymään ihan nätisti, vaikka herra päättikin heittäytyä mukamas hankalaksi.

Kiitos ja kumarrus Turulle, ehkä ensivuonna taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti