Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

KoiraEXPO 2012

Viikonlopun koiraharrastus oli koiraExpo. Pääsimme Parvon kanssa tutustumaan koiraexpon ihmeelliseen maailmaan hskp:n nuorisojaoston "edustajina". Voisin väittää että kokoaikaa ei kyllä edustettu täysillä, sunnuntaina väsymys alkoi hiipiä pintaan ja tauot meni aika väsyneissä tunnelmissa, ruokailuista puhumattakaan. Kokonaisuudessaan tapahtuma oli kyllä onnistunut.. Lyhykäisyydessään koiraexpohan on siis erilaisia koira-aiheisia luentoja pari päivää. Sunnuntaina illalla kyllä väsytti, ihme sinänsä, olimmehan me vain istuneet paikallamme ja kuunneelleet. Toki, ahmimme kyllä jokaisen kuulemamme sanan luennoilta ja terävyys oli korkea. Homma toimii niin että oh tietty ohjelma, ja kaikkialla pyörii luentoja koko ajan, lounaita lukuunottamatta ja paikalle saapuneen on valittava mihin haluaa osallistua.

Meidän ohjelmaan mahtui seuraavia luentoja:
Lauantaina:
  • Rotuyhdistysten oikeudet ja velvollisuudet ulkomuototuomareiden koulutuksessa (luennoitsijana Harri Lehkonen) 
  • Rotujärjestöjen ja rotua harrastavien yhdistyksien velvollisuudet ja vastuut (Markku Mähönen) 
  • Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä (Heidi Kihlström-Lehtonen ja Paula Leppänen). 
  • Lauantain yhteistilaisuus: Jukka Jalonen
Sunnuntaina:
  • Luonnetestin ja MH luonnekuvauksen vertailu - mitä eroja ja mitä yhtenäistä? Koiran käyttäytymistä kuvaavan termistön vaihtelu. Vihainen koira (Riitta Liimatainen ja Jorma Kerkkä ) 
  • Yhdistysten viestintä muutostilanteissa (Liisa Suoninen) 
  • Facebook, Twitter, Google+ ja YouTube - Mitä meidän järjestömme näistä saisi irti? (Piritta Seppälä)
  • Sunnuntain yhteistilaisuus: Helinä Ylisirniö

Tykkäsin kyllä kaikista. Ja nyt on pää täynnä tietoa ja uusia ajatuksia. En voi sanoa yhtä luentoa joka olisi ollut ylitse muiden, kaikista löysi jotain uutta. Ja jos aihe ei suoraan ollut kosksetuksissa tämän hetken harrastamisen kanssa, luennoitsia sai kuuntelijat kyllä pysymän hereillä. Jonkin verran tuttuja tuli nähtyä ja kuulumisia vaihdettua. Monta muistiinpanopaperia on täynnä uusia ajatuksia. Nyt pitäisi vielä keksiä miten saan kaiken tämän tiedon hyötykäyttöön. Toinen mikä KoiraExpossa tuli taas mieleen on tulevaisuus, jos sitä kuitenkin hakeituisi jollekin alalle jolla olisi tekemisissä koirien kanssa. Hmm..

Su-Ma yön olin Kiikalassa koiravahtina jotenka tämän viikon rallytreenit jäi välistä. Treenataan kuitenkin kotona sitten niidenkin edestä, ehkä : P


Hammalgårdens Back To Stay "Pippi", Sensen Mann Venja " Venja", Toalmark Jove & Benchmark Rhamantus Cymro "Nick" viime talvena.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti