Sivut

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Sukkia ja Rallya!

Meillä on ollut aika hiljaista. Mitään ei oikein olla tehty ja mä en ole edes valokuvannut mitään ihmeellistä yhtä pikku herraa lukuun ottamatta. Pientä puuhaa on aina kuitenkin kiva keksiä ja tämän takia meillä ei ole enää villasukkia missään ”vapaana”. Diego siis osaa riisua sukat jalasta. Ja muut sukat saaavat olla ihan rauhassa, mutta villasukkia on kiva kantaa. Videon on jo hetken vanha, mutta ajaa asiansa. Doriskin osaa tämän tempun mutta Doriksen tyyli on naisellisempi eikä sen into vetää sukkia jalasta pois samalla tavalla ole yhtä kova. En ole saanut vielä onnistunutta videota Doriksesta aikaiseksi, mutta tässä Diegon tyylinäyte.Video on kuvattu meidän eteisessä ja laatu on sen mukainen :)


Original Video - More videos at TinyPic

Doriksen kanssa ollaan harjoiteltu hitaasti mutta varmasti raly-tokoa ja koska Doris pääosin treenaa äidin kanssa kaikkea niin me ollaan tehty sitä tähän asti lähinnä omaksi iloksi. Doris on kuitenkin suht nopea oppimaan. minä hieman hitaampi. Ja tässä on video, josta itse tajusin mitä teen väärin. Vartaloapu on liian uusi ja käskyn toistelu on jotain ainvan järkyttävää kun Doris kuitenkin osaa. Se että viitsiikö tuo on sitten toinen juttu. Noh tästä on onneksi vain suunta ylöspäin.


Original Video - More videos at TinyPic
^Videon muokkaus ei mennyt ihan kuten piti, mutta koittakee kestää.

Ai niin, arvatkaa kuka lähtee ylihuomenna Latviaan? "Omia" koiria ei matkaan lähde, mutta isäni ja hänen kihlattunsa kyllä. Menestystä toivotaan, mutta katsotaan nyt miten menee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti