Sivut

torstai 31. maaliskuuta 2011

Himohamstraajako?

Huh huh.. Postausta kuvaillessa tunsin kyllä itsessäni pienen himohamstraajan, vaikka suurin osa ei "mun henk. koht" olekaan vaan äitini, niin mieleen nousi myös ajatus siitä tarvitsemmeko tätä kaikkea saati tarvitsevatko koirat?
Esittelyssä siis meiltä löytyvät koiratavarat. (tai ainakin suurin osa)


Pallot, aktivointilelut ja pari patukkaa joita saa mukaan irtijuoksulenkeille jotta aivot pysyy mukana. Diegon lemppareina tennispallot ja Doriksella intohimona narupallot.
Toim. huom.! Kuvan ottoa varten ei ole tyhjennetty a) sohvanalusta b) autoa c) äidin treeniliivien taskuja, josta olisi vielä palloja löytynyt lisää.


Remmit, hihnat, piuhat.. Heti huomaan että yksi flexi puuttuu kuvasta, niitä ei tosin käytetä joka päivä, ei edes viikko vaan lähinnä nopeilla pissalenkeillä/sairastapauksissa. Flexien oikealla puolella joustuvyö juoksulenkkejä varten ja vasemmalla puolella "arkiremmit" eli Hollolan Nahkapajan "Poliisitaluttimet". Muut hihnat ovat vain jääneet pois arkikäytöstä noiden "poliisiremmien" tultua kuvioihin, ne ovat vain niin kätevät.


Loogisesti seuraavana ovatkin pannat. Ja niitähän on. On sitruunapantaa, ketjukurkkaria, nahkapantaa, itsetehtyä, heijastavaa ja muutama pentupantakin kuvaan eksyi. Mussa on pientä pantaholistin vikaa ja tuosta puutuu ainakin pari sen lisäksi että noita on varmasti tulossa vielä lisää kunhan rahatilanne sen sallii :_D


Hihnoista ja pannoista puuttui näyttelyitä varten ostetut versiot.
Mukana siis kaksi ketjua, toinen tavallinen hopeinen ja toinen kultainen snake joka on tarkoitus ottaa käyttöön kun Diego hieman kasvaa ja "oppii käyttäytymään". Sen lisäksi on Latviasta ostettu nahkainen noutajatalutin-tyyppinen piuha, joka on vielä testaamatta tositoimissa, mutta treenatessa on toiminut kyllä hyvin.


Myös muutamat valjaat löytyy. Punaiset valjaat lähinnä vetohommia varten. Hurtan valjaat Diegolla, opeteltiin niillä valjaiden käyttöä ja viimeiset on "huskyvaljaat" juoksulenkkejä varten.


Trimmattava rotu joten turkinhoitovälineitäkin on jonkin verran. Kone, kaksi terää, furminaattori, Coat King, trimmivetisiä, saksia, kampoja, karsta ja kynsisakset, joita muuten on vielä toisetkin jossain.


Parit shamppoot ja takana "valmis blandis" pesukertoja varten.


Selkeimmäät kategoriat oli kai siinä, mun järjestelykyky ei kyennyt parempaan. Tässä ainakin ruoakupit, tassupyyhkeet, pari noutokapulaa (joita on ainakin yksi vielä lisää), vetovyö, kolinapurkki ja pari patukkaa.


Pari namipussia ja ne naksuttimet jotka olivat omalla paikallaan.


Äidilläni on koulutusliivi, mutta tässä nämä "koulutustaskut", raippa toimii mulla kuin kosketustikku, äidistä en tiedä. Myös äidin ihan itse ompelemat tossut koirille.


Pompan ja hurtan takit. Pahoittelen ettei kuva suostu kääntymään.


Heijastinliivit ja pari pantaa. Hieman kuraisia ehkä, mutta se todistaa kai sen että kyllä niitä oikeasti käytetäänkin.


Yritin kuvata teille myös koirien pedit jotka sisältä löytyy, mutta tässä vaiheessa aloin jo väsymään koirien hätistelyyn niin partanaama päätyi kuvaan. Riisenithän on mukana aivan kaikessa tekemisessä.. ..valitettavasti :'D


Ja lopuun vielä tuore kuva itse partanaamoista.

3 kommenttia:

  1. :D Voisi helposti luulla että teillä asustaa isompikin koiralauma, ainakin kun noita pantoja katsoo.. ;)

    VastaaPoista
  2. Pantoja on vähän kertynyt joo.. :'D

    VastaaPoista
  3. Hei miten toi kolinapurkki on tehty?

    VastaaPoista