Sivut

tiistai 18. lokakuuta 2011

Tunnustuksia :)


Tunnuksen saaneen pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

KÄÄK! Tälläiseen ne sitten meidätkin. Ja kun haasteitä tuli kaksinkin kappalein niin pakkohan se oli, Kiitos siis Ira ja Noora : )

Haasteen voisin pistää eteenpäin vaikka Sussulle ja Ocalle, Marille ja Jarolle, Miitalle, Lennokkaille, Idalle laumoineen, Vauhtipeikoille ja Josefinalle ja Amorille,

Asiaan:
1. Doris on aina ollut porukan äijä. Porukan kovis, coolein ja hempeilyvastaisin. Doris on aina ollut söpöilijä vain pimeässä kun kukaan ei varmasti näe... Mutta viime aikoina Doriksella on ollut suuria julkisia hempeilykohtauksia ja se on monta iltaa nukkunut sohvalla vieressä ja kuono näppäimistöllä.

2. Kumpikaan koiristamme ei pussaa. Diego on herrasmies ja antaa vain kohteliaita "poskisuudelmia" tai pikemminkin poskiposkea-vasten sarjoja. Ja Dorishan hempeile, naisten hommaa sellainen.

3. Suurinpiirtein kaikki "normiharrastajat" pitää Diegoa paljon komeampana koirana. Se pärjää mätsäreissä paremmin ja sitä kysellään junnuihin lainaan, vaikka oikeasti Doris on rodunomaisempi. Onhan Diego uros, raamikkaampi ja näyttävämpi mutta silti Doris on paremman näköinen rotumääritelmään verratessa.

4. Meillä kotona koirat kulkee tyylikkäästi lässytyslempinillä Lehmä ja Mursu. Kukin voi itse päätellä kumpi on kumpi, vaikka selkeä jako tuo minusta on. :D

5. Meillä on äiti nauranut minulle ja Diegolle monet kerrat Diegon ollessa pentu kun opeteltiin seisomaan paikallaan. Oli sitä mieltä että ei se näyttelyelämä mitään treeniä tarvii, sehän on vain seisomista paikallaan ja nätisti ravaamista. Myöhemmin kun Diego tyylikkäästi liisi muiden hirmujen seassa kehissä niin äitikin oppi että kyllä sitä vähän tarvitsee treenata.


6. Kun meillä leikataan kynsiä on molemmat ihan into piukeena mukana. Kun toisen kynsiä leikataan odottaa toinen vuoroan vieressä nätisti vapaasta tahdostaan. Samoin trimmaus on sellaisen "Äiti, äiti, minä MYÖS" reagtion aikaan saava. Doriksella myös suihku ja Diegolla föönaus.

7. Doris on ensimmäinen koira jonka tiedän todella olevan innoissa joulusta. Kun kuusenjalka odottaa sisällä kuusta Doris nukkuu sen vieressä. Kuusen koristeluss pitää olla mukana ja kun lahjat on kuusen alla niitä pitää kyllä käydä kiertelemässä, mutta niitä ei kyllä avata ilman lupaa, ei edes yritetä. Ruo'asta nyt puhumattakaan.


8. Jos koiria kuvataan on Doris oikea poseeraaja. Siitä saa yleisesti paljon kauniimpia kuvia kuin toljona möllöttävästä Diegosta joka vain istuu ja heiluttaa häntää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti