Sivut

torstai 27. lokakuuta 2011

Epäonnen kuukausi?

Ahma ähtäristä 2008
Lokakuu on meillä ollut jotenkin sellainen epäonnisuuden multihuipentuma, tai ainakin hirmu lähellä.
Alkuun Diego tuintui taantuvan pentuajoille järsiessään syyskengistäni kantapäät pois, JEE!. Olisi edes tehnyt sen niin että olisi kärsinyt ylipitkästä yksinoloajasta, mutta ei. Herra päätti että mun päikkärit oli liian pitkät, joten olin kotona kun kaikki tapahtui. Asiasta selvittiin kyllä ketutuksesta huolimatta. ja äitikin jopa kivasti susotui ostamaan uudet syyskengät. Asia laukesi kivasti, vaikka hyvien kenkien menetys on aina harmi, etenkin kun allekirjoittanut on maailman huonoin kenkien shoppailija.

Eipä siinä mitään, tästä viikko niin Diego vähän innostui, löi päänsä mun alaleukaan ja multa mureni yksi ylähampaista palasiksi. JEE! En olisi tosin edes huomannut asiaa jollen olisi huomannut hampaanpalasia sussani, kysessä oli onneksi juurihoidettu hammas. Hammaslääkäripelkoiselle tämä kuitenkin oli lähes maan kaatava tapaturma. Hammaslääkärissäkin on nyt käyty ja uusi hammas tulee marraskuun puolivälin jälkeen.

Minä ja Doris 5/2010 ©Iina
Diego herra varmasti on viimeisten tapahtumista huolimatta vain nauttinut elämästään ja heilutellut häntäänsä. Viimeaikoina herra kyllä on osoittanut merkkejä alkavasta murrosiästä, tosin onneksi vain äidin kanssa, minulla ei juuri nyt olisi ollenkaan voimia taistella minkään hormoonihirviön kanssa. Niitä päiviä kauhulla odotellessa

Kolmas epäonni joka meitä on kohdannut on siskoni. Voikohan noin sanoa? Noh vasta vähän yli vuoden vanha läppärini, rakas aarteeni on nyt hajalla sillä sisareni pudotti sen lattialle ja siitä murtui se piikki johon "piuha" eli se muuntajahässäkkävirtajohto liitetään. Siksi olen hermot kireellä ja ärsyyntynyt erittäin usein. Valokuvaajat tietää mitä on kun kamera/putki on rikki tai ei omista sitä väliaikaisesti. On hyvin turhauttavaa tapella vanha pöytäkoneen kanssa siitä voiko neljää välilehteä pitää aiki samaan aikaan kun keskustelee msn:ssä kun yläkerrassa olisi kone joka toimisi moittettomasti ja jossa olisi kaikki tarvittavat ohjelmat. Eniten ehkä kaipaan kuvankäsittelyohjelmia ja Spotifyitä.
Mm. tästä syystä nyt nähtävät kuvat ovat vanhoja, vanhan koneen syövereistä-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti