Sivut

tiistai 30. elokuuta 2011

Terri-Eri 2011

Aivan huippu päivä vietettiin Suomen terrierijärjestön päänäyttelyssä Showlink Areenalla Lohjalla 27.8.2011. Pinja oli ilmoitettu junior handleriin ja itse olin kuvaamassa sekä pyörähtämässä kehässä irskien kasvattajaryhmässä.

Päivä alkoi tyylikkäästi hengailulla, tuttujen moikkaamisella ja onnittelemisella. Kaikki meni ihan semikivasti, oltiin jo aamusta paikalla, kytiin hakemassa junnujen numerolappu toimistosta kun posti oli sen hukannut sekä leiriydyttiin. Ensimmäisenä oli vuorossa irskit. Kennel Fardarrigh hienosti ROP-kasvattaja, Onnea Jetta!



Kehästä päästyäni etenin juoksujalkaa areenan toiseen päähän Iran luokse. Ira tarjosi Pinajlle junnukoiraksi Roosaa, hurmaavaa norfolkinterrieriä. Alunperin Pinjalla suunnitelmissa oli kisata suloisella folkilla, Mimmillä, mutta pelko että kehät menevät päällekkäin pisti valitettavasti kisakoiran vaihtoon lennossa. Iran hienolla selityksellä ja tsemppauksella neiti lähti hymyilevänä kehään, pientä hermostuneisuuttakin oli havaittavissa. Nuorempien kisaajia oli kolme ja kaikki suoriutuivat kehästä kunnialla loppuun esittäen koiriaan kauniisti. Lopputulemana oli että meidän junnu vei voiton joten Pinjalle "ryhmävoitto". Loistavaa! Ja kaikkein huiminta kisaajan mielestä oli että päivän parhaan valinta tapahtuisi isossa kehässä.



Vanhempien alkaessa kävin hihkaisemassa Iran tulevan hieman myöhässä kehään, Ira kipittikin nätisti rotukehän jälkeen kisaan mukaan kaverinaan norwichinterrieri. Tuttuja kisaamassa oli muutama. Viidenneksi sijoittui ystäväni Sanni Räsänen haastavalla borderterrierillä, onnea Sanni. Toisena Lotta Ravaska, Onnea Lotta! Ja voiton vei Ira Karvo! Upeaa! Tässä vaiheessa tärisi meikäläisen kädet niin paljon ettei taas meinannut tavarat pysyä käsissä. On ilo osata iloita ystävien puolesta.

Isojen kehien alkaessa oli ensimmäisena vuorossa erilaisia palkintojen jakoja. Onnea kaikille palkituille. Erit. Juni Hurme vuoden silkkinuoren palkinnosta. Seuraavaksi oli luvassa junnujen päivän parhaan valinta. Sinne ne minun värikoodatutu leidini pyyhkäisivät ja mukavastihan se meni, lopputulemana:

1./1. Karvo Ira, Kangasala & 1./2. Pinja Julku, Masala. Onnittelut Iralle,ja suuret kiitokset koiran lainasta. Kisailijan mielestä Roosa kiilasi listalla "parhaat kisakaverit" kärkeen ja vauhdikkaasti.

Vielä oli jäljellä BIS-kasvattajan valinta jonne Sanni saapui avuksi kun suunnattiin irskien kanssa kehään. Hieno oli fiilis, mutta tällä kertaa ei jatkoon päästykään. Etenkin allekirjoittaneella oli hyvinkin hankalaa saada ärrieri esiintymään kun ei mikään oikein huvittanut. Kotiin päästiin kuitenkin kokemusta rikkaampana ja se on hienoa se.






^
Paras pari kilpailussa toiseksi sijoittunut irskipari. Fardarrigh Dressed to Kill "Ussi" ja Fardarrigh Dirty Work "Sissi" sekä hihnan päässä Jaana Helin. Onnea.

Kiitos vielä kaikille päivään osallistuneille, onnea kaikille menestyneille ja törmäillään taas <3 Kuvia löytyy osoitteesta snuudeli.pic.fi

3 kommenttia:

  1. "Kisailijan mielestä Roosa kiilasi listalla "parhaat kisakaverit" kärkeen ja vauhdikkaasti." Hienoa kuulla että Rutentutteli oli noinkin mieluisa kokemus, neiti on käytettävissä kyllä tulevaisuudessakin (; Pinjalla kun tuota kisaikää vielä riittääkin!
    Niin ja kiitokset vielä onnitteluista, onnittele Pinjaa vielä kerran munkin puolesta ♥

    VastaaPoista
  2. Ira, on se, ihan suosikki :)
    Jossu, kiitän :)

    VastaaPoista