Sivut

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Diego ja kesän viileimmät viilennysvinkit!

Nyt kun (jo maanantai iltapäivästä :'DD) olen kotiutunut juhannuksen vietosta niin blogataampa hieman ajankohtaisesta aiheesta:

Moni Koiranomistaja varmasti pähkäilee kesäisin miten saadaan pidettyä koira edes siedettävän viileänä. On tuuletinta, viilennysalustaa/-kaulapantaa, uimista, viilennysloimia, suihkuja ja siihen päälle vielä ne kaikkein ihmeellisimmät viritelmät mitä ihmismieli saa aikaan. Meilläkin on aina mietitty miten koirat saa pysymään viileinä. Talon alakerta on yleisesti ottaen ollut suht hyvä ratkaisu, mutta koirat ovat mielellään yläkerrassa, siellä missä muutkin perheenjäsenet. Eli ei toimi. Ollaan siis tyydytty vaihmaan vesi tarpeeksi usein ja luotettu siihen että koirat osaavat hakeutua varjoon halutessaan. Ja Doris on siihen kyennytkin. Mutta Diego...

Diego haluaisi olla etupihalla, koska siellä on ihmisiä ja sen ohi kulkee ihmisiä. Suuri suursnautseri Diego tutustuu maailmaa omalta etupihalta :'D Noh onneksti tämä herra on edes jossain asiassa viisas ja Diegon taktiikka "hautautua puskan alle" toimii ja koiralla ei vaikuta olevan tuskaisen kuuma. Diegon viilein viilennys vinkki onkin siis: "Kaivaudu puskan alle"



Ja tässähän piti ensin olla hieno kriiseilypostaus siitä että Karjaan näyttely johon diego on ilmoitettu on jo viikonloppuna sekä päivitys tämänhetkisiestä javascript:void(0)karvatilanteesta sekä liikkeistä, mutta kuvattuani videon koirani esiintymisestä valaistuin siihen että en osaa esittää koiraani näköjään tänään olleenkaan sillä riisenistä tuli spanieli-setteri tai setteri-saksanpaimenkoira niin jätetään se video toiseen kertaan. Karjaan lisäksi partanaamat, eli myös Doris, on ilmoitetteuna Ouluun johon lähdetäänkin hieman viettämään kesälomaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti